DsWorld

By: Suryati Zainal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 30-Jan-2009 07:26 Email | Share | | Bookmark
PINDAH UMAH

Lama x hapdet kat sini tapi masih lagi berceloteh dah pindah umah. Sila2 ah ke umah baru kami ~~Dasy World~~.

TQVM


Thursday, 27-Nov-2008 07:17 Email | Share | | Bookmark
KELANTAN TRIP & GAMBO BASI MASA RAYA

 
 
 
View all 79 photos...
Raya-raya



Pic Daneen ngan pakngah sedondon colour baju.



Pic pagi raya Danish, Daneen ngan pakngah



Kat dapur umah nekyang ngah cbuk2 nak masak



NI pic pakngah ngan peha kambing baru siap potong



Aunty Asra ni ngah masak pun sempat posing lagi



Ayah ngan pakngah ngah bakar kambing untuk BBQ diorang bakar yang lain tukang ngap



Nekngah posing dengan sup kambing





Ni dalam keta on the way nak gi ke Batu Pahat 2nd day raya bukan main posing lagi dalam keta. Gambo Daneen ngan BB dia yang hitam kat bontot dah x boleh di basuh.



Ni kat KFC Batu Pahat orang raya2 makan kuih raya ke ketupat dll ni x makan KFC, gambo tu Nekcik ngah duduk macam kat umah bersimpuh bagai.

Trip ke KELANTAN



Beg yang beso ni terkandung baju2 mummy, ayah, danish & daneen ni baru packing nak pegi belum balik lg.



Mummy suke tengak pic ni w/pun kat paso (Pasar Siti Khadijah) tapi color dia macam menyerlah.


Wednesday, 19-Nov-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Masa anak2

 
 
 
View all 22 photos...
Entry ni masa lapang anak2. Layanz jek ah ye mummy malas nak type byk2 nnt kuku patah



Ape macam lawa x





Ni hp barbie Daneen mule2 beli rosak x bleh pkai x berbunyi langsung entah macamana esoknya bleh plak dia ketuk2 last2 berbunyik. Yang lg 1 tu plak dapur dia with ligt n sound bagusnye dia ni harta dia cermat tp kedekut orang lain x leh cuit langsung.



Yang ni lak Keta r/c Danish siap ada sensor alarm mcm keta betul tp yg lebih main Daneen coz dia jealous





Sunday, 2-Nov-2008 04:55 Email | Share | | Bookmark
PENYAMPAIAN SIJIL DANISH

 
 
 
View all 6 photos...




Hari ni pemyampaian sijil untuk 5y & 6y dan juga cenderahati untuk 4y Tadika Al-Ummah daerah JB diadakan di MAWAR Jb. So layn jek ah picture nye kkkkk


Wednesday, 27-Aug-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 14 photos...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net